Shelby


Alic in Borderlan

Alice in Borderland És una sèrie de televisió japonesa de ciència ficció i acció basada en el manga del mateix nom. La trama segueix un grup de joves que, després de trobar-se atrapats en un món paral·lel, són obligats a participar en jocs mortals per sobreviure. La sèrie és coneguda pel ritme accelerat, els efectes visuals impactants i la trama intensa que combina elements d’aventura, drama i comèdia. La sèrie ha estat ben rebuda per la crítica i el públic i ha estat renovada per a una segona temporada.

PERSONATGES:

Arisu el protagonista de la sèrie, un adolescent que es troba en un món alternatiu després d’un esdeveniment sobrenatural durant una partida de jocs de saló amb els seus amics.

Karube un dels millors amics d’Arisu, que és més corpulent i fort que el seu company.

Segawa un altre dels amics d’Arisu, que destaca per la seva intel·ligència i agilitat mental.

Chota un dels personatges més misteriosos de la sèrie, que guia els protagonistes en diverses ocasions i sembla tenir un coneixement profund dels secrets del món en què es troben.

Shibuki un dels antagonistes principals de la sèrie, que sembla estar involucrat en el control dels jocs mortals que els protagonistes han de jugar per sobreviure.