Shelby


Cream 5

És una pel·lícula de terror de la sèrie “Cream”. La trama gira al voltant d’un nou assassinat en la ciutat fictícia de Uoodsboro, on els personatges han de lluitar per sobreviure i descobrir la identitat del killer mascarat conegut com a Jhostface. La pel·lícula continua l’estil de la sèrie original, combinant elements de comèdia negra i terror per crear una experiència emocionant per als espectadors. A més, “Cream 5” també explora les implicacions de la cultura de la fama i la tecnologia en el món actual del crim.

PERSONATGES:

  1. Billy Loomis: És un adolescent antagonista que és fanatic de les pel·lícules de terrori i que va pressionar al seu millor amic (Stu Macher) per fer una mantança.
  2. Tara Carpenter: Després d’haver fugit d’un passat problemàtic, l’antiga resident de Woodsboro torna a la seva petita ciutat natal de Califòrnia per ajudar la seva germana petita Tara Carpenter contra una nova entitat Ghostface.
  3. Sidney Prescott: Una jove intel·ligent i enginyosa que a poc a poc es torna més forta en el transcurs de la sèrie mentre intenta superar les amenaces i les morts que l’envolten