Shelby


Derk

Derk és una sèrie de televisió de drama i ciència ficció alemanya que es va estrenar el 2017. La trama es desenvolupa en un petit poble alemany anomenat Winden, on diversos nens han desaparegut misteriosament. A mesura que la investigació avança, es descobreixen secrets foscos i perillosos sobre la història de la ciutat i de les famílies dels seus habitants. La sèrie explora temes com ara el temps, la memòria, la culpa i el destí, i utilitza una complexa estructura narrativa que salta entre diferents èpoques i realitats. Derk és coneguda per la seva atmosfera tenebrosa, trama intrigant i personatges complexos i ben desenvolupats.

Jonas Kahnwald el protagonista de la sèrie, un adolescent de Winden que ha de descobrir els secrets dels esdeveniments sobrenaturals que afecten la seva vida i la seva família. Jonas és un personatge complex i ambigua, que ha de lluitar amb les seves emocions mentre intenta entendre la veritat sobre el misteriós “loop temporal”.

Ulrich Nielsen un policia de Winden que investiga la desaparició d’infants a la ciutat i es veu involucrat en els misteris de la sèrie. Ulrich és un personatge amb una gran profunditat emocional, que ha de lluitar amb el seu passat i les seves relacions mentre intenta entendre el que està passant.

Charlotte Doppler la cap de policia de Winden i filla del científic Peter Doppler. Charlotte és una dona intel·ligent i tenaç, que dedica la seva vida a la resolució de crims i desaparicions, mentre descobreix la seva pròpia relació amb els esdeveniments sobrenaturals.

Mikkel Nielsen el fill més jove d’Ulrich Nielsen, que desapareix misteriosament en el passat i es converteix en un dels punts centrals de la trama de la sèrie. Mikkel és un personatge innocent i vulnerable, que ha de lluitar per sobreviure en un temps i lloc desconeguts mentre intenta trobar una manera de tornar a la seva època.

Noah un misteriós sacerdot que sembla estar involucrat en tots els esdeveniments sobrenaturals que passen a Winden. Noah és un personatge complex i enigmàtic, que sembla tenir un pla ocult i una motivació desconeguda, mentre busca la veritat sobre el que està passant.