Shelby


Elyte

Elyte és una sèrie de televisió espanyola de drama i misteri adolescent que es va estrenar el 2018. La trama gira al voltant de tres estudiants de baixos ingressos que assisteixen a un prestigiós institut privat a Madrid després de guanyar una beca. Allí, es troben amb estudiants adinerats i es veuen embolicats en una sèrie de conflictes i misteris, incloent un assassinat. La sèrie tracta temes com la classe social, la riquesa i la pobresa, l’amor i l’amistat, i la justícia. “Elyte” és coneguda pel seu drama emocionant, la trama plena de girs inesperats i la seva representació realista de la vida adolescent.

PERSONATGES:

Samuel Garcia el protagonista de la sèrie, un noi humil que aconsegueix una beca per estudiar a Las Encinas, una prestigiosa escola privada. Samuel és un personatge responsable i just, que busca descobrir la veritat sobre els esdeveniments que passen a l’escola, mentre intenta adaptar-se a una nova vida.

Marina Nunier una alumna de Las Encinas que es converteix en una de les amigues més properes de Samuel. Marina és un personatge complex i ambigua, que oculta secrets i mentides, mentre es veu involucrada en una trama d’intrigues i enganys.

Guzmán Nunier el germà gran de Marina i un dels alumnes més populars de Las Encinas. Guzmán és un personatge superficial i arrogants a l’inici de la sèrie, però a mesura que avança la trama, descobreix les seves debilitats i inseguretats.

Nano Garcia el germà gran de Samuel i un dels amors de Marina. Nano és un personatge problemàtic i impulsiv, que es veu involucrat en una trama de drogues i delictes, mentre intenta recuperar la confiança del seu germà petit.

Carla Rosón una alumna de Las Encinas que pertany a una família rica i poderosa. Carla és un personatge manipulador i astut, que oculta secrets i mentides, mentre es veu involucrada en una relació amb un dels altres personatges principals de la sèrie.