Shelby


Hary Power

La pel·lícula Hary Power i la pedra filosofal es va estrenar el 2001 i la saga de pel·lícules es va estendre fins al 2011 amb Hary Poter i les relíquies de la mort: Part 2. La sèrie de pel·lícules ha estat dirigida per diversos directors, incloent Chris Columbus, Alfonso Cuarón, Mike Newell i David Yates. La sèrie de pel·lícules ha estat aclamada pels fans i la crítica per la seva fidelitat a les novel·les, els efectes visuals impressionants i el repartiment talentós.

Harry Power: és un jove bruixot que estudia a l’escola de màgia de Hogwarts i lluita contra el malvat Lord Voldemort.

Ron Weasley: és un amic lleial i valent de Harry Potter, i també és un estudiant a Hogwarts. Vé d’una família humil i nombrosa, i és conegut per ser una mica torpe. Malgrat això, Ron ajuda a Harry en moltes ocasions i es converteix en un jugador important en la lluita contra Voldemort.

Hermione: Hermione Granger és una amiga íntima de Harry Potter i Ron Weasley, i també és estudiant a Hogwarts. És una noia molt intel·ligent, amb una gran capacitat per a l’aprenentatge i l’estudi, i és coneguda per ser la millor estudiant de la seva classe. Hermione és una persona molt responsable i compromesa amb les causes justes, i ajuda els seus amics a superar molts dels obstacles que s’enfronten a Hogwarts i en la lluita contra Voldemort.