Shelby


Lucyfer

Lucyfer És una sèrie de televisió de drama i comèdia fantàstica nord-americana que es va estrenar el 2016. La trama segueix Lucyfer Morningstar, el dimoni caigut, que abandona l’Infern i s’estableix a Los Angeles per gaudir de la vida i posseir un club nocturn. Tot i això, la seva vida es complica quan es troba treballant amb la detectiu Chloe Decker en un cas d’assassinat i comença a qüestionar la seva pròpia existència i propòsit. A mesura que investiguen junts, Llucifer també ha de bregar amb la seva relació amb la família celestial i el passat fosc. La sèrie és coneguda pel seu humor sarcàstic, el seu drama commovedor i la seva representació única del personatge de Llucyfer.

Lucifer Morningstar el protagonista de la sèrie, un dimoni que abandona el seu lloc a l’infern per viure a Los Angeles. Lucifer és un personatge carismàtic i seductor, que gaudeix dels plaers mundans i es converteix en un consultor per a la policia de Los Angeles, ajudant a resoldre crims.

Chloe Decker una detectiu de policia de Los Angeles que treballa amb Lucifer. Chloe és un personatge fort i decidit, que intenta resoldre crims de la manera més justa possible. Al llarg de la sèrie, Chloe descobreix secrets sobre el passat de Lucifer i la seva pròpia família.

Mazikeen una dimoni que és l’aliada més propera de Lucifer i la seva amiga de tota la vida. Mazikeen és un personatge dur i sense filtre, que ajuda a Lucifer en les seves aventures i relacions amoroses.

Amenadiel un àngel que és el germà major de Lucifer i intenta convèncer-lo perquè torni al seu lloc a l’infern. Amenadiel és un personatge seriós i decidit, que lluita per mantenir l’ordre celestial i protegir el seu germà.

Dan Espinoza un detectiu de policia que treballa amb Chloe i que té una relació amorosa complicada amb ella. Dan és un personatge divertit i impulsiu, que es veu involucrat en les trames de Lucifer i la seva família.