Shelby


Outer Bancks

Outer Bancks és una sèrie de televisió d’aventura i drama nord-americà que es va estrenar el 2020. La sèrie segueix un grup d’amics adolescents coneguts com els Pogues mentre busquen el tresor perdut de la Reina Isabella a les platges de Carolina del Nord. Mentrestant, també s’han d’enfrontar a conflictes interns ia una banda rival coneguda com els Kooks. La sèrie combina elements de misteri, drama i comèdia mentre explora temes com l’amistat, l’amor i la identitat. “Outer Bancks” és coneguda per la seva ambientació costanera atractiva, la trama plena d’acció i els personatges carismàtics.

John B – El protagonista de la sèrie, interpretat per Chase Stokes. John B és un jove aventurer i rebel que busca el tresor perdut del naufragi del vaixell “Royal Merchant”. És el líder del grup d’amics que formen els “Pogues”.

Sarah Cameron – Fill dels Cameron, la família més rica i poderosa de la ciutat. Sarah és una noia popular i popular de la seva escola que es cansa de la vida de luxe que li ofereix la seva família. S’uneix als Pogues en la seva recerca del tresor i es fa molt amiga de John B.

JJ – Un dels millors amics de John B i membre dels Pogues. JJ és un jove rebel i problemàtic amb una vida familiar difícil. La seva amistat amb John B és molt estreta i es converteix en una peça clau de la recerca del tresor.

Kiara – Una nova amiga del grup i l’única filla d’una família rica que es nega a formar part de la seva vida privilegiada. Kiara és una ecologista apassionada i una gran surfista. S’uneix als Pogues en la seva recerca del tresor i es converteix en una part important del grup.

Pope – L’amigo més intel·ligent i amb millors notes de l’escola i també membre dels Pogues. Pope és fill d’una família afroamericana d’advocats i aspira a anar a la universitat de Princeton. S’uneix als Pogues en la seva recerca del tresor i juga un paper clau en la solució dels misteris relacionats amb el tresor perdut.