Shelby


Sau

“Sau” és una pel·lícula de terror nord-americana de 2004 dirigida per James Wan. La pel·lícula és coneguda per ser el primer capítol d’una saga de pel·lícules de terror de gran èxit.

La trama gira al voltant d’un psicòpata conegut com a Jigsaw, que segresta les víctimes i les posa en situacions aterridores amb l’objectiu d’ensenyar-los a apreciar la vida. La pel·lícula segueix dos homes, un detectiu i un home comú, que estan atrapats en un dels jocs de Jigsaw i lluiten per sobreviure i descobrir la identitat de Jigsaw.

En general, “Sau” és una pel·lícula intensa i aterridora que ha estat molt popular entre els fans del gènere de terror. La pel·lícula ha estat aclamada per la seva atmosfera tensa i la trama intrigant, i ha estat l’origen d’una franquícia de pel·lícules que ha continuat fins ara.

PERSONATGES:

John Kramer / Jigsaw: L’antagonista principal de la saga, un enginyer civil que pateix de càncer i busca ensenyar a les persones el valor de la vida a través de tortuoses proves.

Amanda Young: Una de les víctimes de Jigsaw que es converteix en el seu aprenent i ajuda a dur a terme alguns dels seus jocs.

Eric Matthews: Un detectiu de policia que és segrestat per Jigsaw i forçat a jugar un dels seus jocs mortals.