Shelby


The 1000

The 1000 És una sèrie de televisió nord-americana de ciència-ficció i drama postapocalíptic que es va emetre per primera vegada el 2014. La sèrie segueix a un grup de 1000 joves delinqüents que són enviats de tornada a la Terra després que la humanitat hagi estat vivint en una estació espacial durant generacions a causa d’una catàstrofe nuclear. A mesura que intenten sobreviure en un món perillós i hostil, han de bregar amb desafiaments tant interns com externs i descobrir la veritat sobre la seva pròpia història i la de la humanitat. La sèrie és coneguda per la seva intensa acció, trama complexa i personatges desenvolupats.

Clarke Griffin: És la protagonista de la sèrie i una líder natural. Després de ser enviada a la Terra juntament amb altres delinqüents juvenils, Clarke assumeix el paper de líder dels supervivents i lluita per mantenir-los a salvo. Interpretada per Eliza Taylor, Clarke és una heroïna complexa i fascinant.

Bellamy Blake: És el germà gran de Clarke i un dels primers delinqüents juvenils a unir-se a ella a la Terra. Inicialment egoista i desconfiat, Bellamy evoluciona fins a convertir-se en un líder valent i compromès. Interpretat per Bob Morley, Bellamy és un dels personatges més populars de la sèrie.

Octavia Blake: És la germana petita de Bellamy i Clarke, i ha passat gran part de la seva vida tancada en una estació espacial perquè era una segona filla il·legal. A la Terra, Octavia es converteix en un guerrer amb gran destresa amb l’espasa. Interpretada per Marie Avgeropoulos, Octavia és un personatge fort i independent.

Marcus Kane: És el conseller de l’estació espacial Ark i un dels líders més importants. Després de ser enviat a la Terra juntament amb altres membres de l’Ark, Kane es converteix en un dels líders dels supervivents. Interpretat per Henry Ian Cusick, Kane és un personatge complex que lluita per fer el que és correcte.

John Murphy: És un delinqüent juvenil que ha estat acusat falsament de cometre un crim. Després de ser deixat per mort a la Terra, Murphy sobreviu i es converteix en un personatge que lluita per sobreviure. Interpretat per Richard Harmon, Murphy és un personatge complex i imprevisible.