Shelby


The Walking Live

The Walking Live És una sèrie de televisió de drama i terror post-apocalíptic nord-americà que es va estrenar el 2010. La trama segueix un grup de supervivents liderats per Rick Grimes en un món infestat de zombis, on han de lluitar per la seva supervivència contra els morts vivents i altres éssers humans perillosos. A mesura que viatgen i busquen refugi, els personatges han d’enfrontar dilemes morals difícils i prendre decisions sovint angoixants per sobreviure en un món on la mort sempre està a l’aguait. La sèrie és coneguda per la seva intensa acció, trama emocionant i personatges complexos i desenvolupats.

Rick Grimes: És el protagonista de la sèrie i un exsheriff dels Estats Units. Després de despertar d’un coma en un món infestat de zombis, Rick lidera el grup de supervivents mentre intenten trobar un lloc segur per viure. Interpretat per Andrew Lincoln, Rick és un personatge complex i emocionalment intens.

Daryl Dixon: És un supervivent de la zona rural i expert en caçar i rastrejar. Després de unir-se al grup de Rick, Daryl es converteix en un dels membres més importants i valorats del grup. Interpretat per Norman Reedus, Daryl és un personatge dur i solitari, però amb un cor d’or.

Michonne: És una supervivent que es va unir al grup de Rick després de la desaparició de la seva filla. Michonne és una guerrera ferotge, amb un sentit de la justícia i la leialtat inqüestionable. Interpretada per Danai Gurira, Michonne és un personatge popular i adorat pels fans.

Carol Peletier: És una supervivent que ha passat per moltes adversitats en el món infestat de zombis. Després de ser víctima de violència domèstica i perdre la seva filla, Carol es converteix en una guerrera impertorbable i en un dels membres més importants del grup. Interpretada per Melissa McBride, Carol és un personatge fort i valent.

Negan: És el principal antagonista de la sèrie, un líder de la banda dels Salvadors que controla gran part dels recursos i de les comunitats supervivents. Negan és un home carismàtic, cruel i sense escrúpols que utilitza la violència i l’amenaces per mantenir el seu poder. Interpretat per Jeffrey Dean Morgan, Negan és un personatge complex i fascinant.