Shelby


The Wytcher

The Wytcher És una sèrie de televisió de fantasia i aventura nord-americana basada en la sèrie de llibres homònima d’Andrzej Sapkowski. La sèrie segueix Geralt de Rivia, un caçador de monstres solitari, mentre viatja pel món a la recerca de feina i lluita per trobar el seu lloc en un món on els humans i els éssers sobrenaturals es menyspreen mútuament. La sèrie explora temes com la identitat, la justícia i la moralitat a través de múltiples línies temporals i narratives interconnectades. The Wytcher és coneguda per la seva atmosfera fosca, el seu món de fantasia ric en detalls i el seu elenc d’actuacions sòlides.

Personatges:

Geralt de Rivia: El protagonista principal de la saga, Geralt és un bruixot (un caçador de monstres) de cabell blanc que té habilitats sobrenaturals i és conegut per la seva espasa d’acer i plata. És un personatge complex que lluita amb la seva pròpia humanitat i es veu immers en nombroses aventures al llarg de la saga.

Yennefer de Vengerberg: Una poderosa bruixa i amor de Geralt. Yennefer és descrita com a bonica i freda, però també té un costat vulnerable. Té habilitats màgiques increïbles i ha passat per molt a la seva vida, incloent-hi l’esterilització forçada.

Ciri: La princesa de Cintra i la protegida de Geralt, Ciri és una nena quan es troba per primera vegada amb Geralt, però a mesura que avança la saga, es converteix en una guerrera formidable amb habilitats màgiques pròpies. És una de les poques persones que poden viatjar entre mons i es converteix en una peça clau en la trama.

Triss Merigold: Una bruixa amiga de Geralt i una figura important en la saga. És descrita com a bonica i té habilitats màgiques poderoses. S’enamora de Geralt en alguns punts de la saga, però també té un profund amor per la justícia i la protecció dels innocents.

Dandelion (també conegut com a Jaskier): El millor amic i company musical de Geralt. És un trobador i poeta, i tot i que sovint s’embolica en problemes, és un personatge estimat pels fans de la saga pel seu humor i personalitat extravagant.